duminică, 22 noiembrie 2009

Makeup Twlight







Pe 15 septembrie, adolescentele au trecut in agenda doua evenimente importante: inceperea unui nou an scolar si… lansarea pe piata a unei colectii de farduri Luna Twilight Makeup!
Machiaza-te ca personajele preferate din "Twilight" inspirandu-te din colectia Luna Twilight Makeup!
Afla mai multe despre:
Alice , Bella , Luna Twilight Makeup , Rosalie , Twilight
Robert Pattinson se plange ca nu are o iubita fotomodel!
Cam Gigandet, James din „Twilight”, are o viata de familie minunata FOTO!
Kellan Lutz, Emmet Cullen din “Amurg” („Twilight”) s-a despartit de AnnaLynn McCord
Robert Pattinson si Kristen Stewart, replicati in papusi FOTO!
Robert Pattinson si Kristen Stewart au fost surprinsi sarutandu-se la un concert!
Taylor Lautner, Jacob Black din "Twilight", vrea sa fie regizor de film
Kristen Stewart vrea copil cu Robert Pattinson!
Bryce Dallas Howard o inlocuieste pe Rachelle Lefevre in “Eclipse”, al treilea film din seria cu vampiri
Kristen Stewart are o noua tunsoare... cam ciudata!
Megan Fox si Robert Pattinson: Crezi ca ar putea forma un cuplu?

Inspirandu-se din celebra trilogie scrisa de Stephanie Meyer, “The Twillight Saga”, dar mai ales din ecranizarile aesteia, cei de la twilightbeauty.com lanseaza patru truse de machiaj, fiecare continand doua nunate de ruj, doua nuante de fard pentru pleoape si fard de obraz.

Personajele din “Amurg” de la care s-au inspirat de fapt cei care vor scoate pe piata aceste produse sunt Bella, Alice, Rosalie si Victoria. Trusele vor fi disponibile spre vanzare pe site-ul twilightbeauty.com, dar si in magazinele Dillard’s si Nordstrom din America. Pana cand vor aparea si la noi, aflati ce nuante puteti aborda pentru a semana cu favoritele voastre din trilogia "The Twillight".

Bella nu e genul care se machiaza prea mult, asa ca pentru trusa care o reprezinta au fost alese nuante naturale, nude, de cafea cu lapte si bej-rose.

Alice, cea mai buna prietena a Bellei, are in schimb un look fancy, mult mai sofisticat, astfel ca pentu ea au fost alese nuante vibrante de roz fuchsia, bleu-ciel si gri argintiu.

Rosalie Cullen arata ca o adevarata printesa, asa ca, pentru a avea look-ul ei, poti incerca nuante de piersica si corai.

In schimb, Victoria este o vampirita adevarata, care isi arata frecvent latura intunecata, astfel ca pentru lookul ei se folosesc nuante mai intense, de mov-pruna, visiniu si lila.

In gama Luna Twillight exista si cosmetice inspirate de memberii clanului Volturi, cum ar fi “First Light Body Glow” sau “Immortal Body Shimmer”, daca vrei sa-i dai pielii tale o stralucire rece cu efect satinat, “Mortal Glow Blushing Creme”, pentru a sculpta obrajii in culori vampirice, “Crown Mascara” in nuante de albastru imperial sau violet, sau rujuri in nuante sangerii.

Cea care a creat aceste produse este Chrstina Bartolucci, cea care se afla si in spatele brandului DuWop. Prin acest brand ea a lansat de curand si glossul “Lip Venom”, in care se vad particule de ulei colorat ce par picaturi de sange.

Niciun comentariu: