joi, 25 martie 2010

Emma Frain: Îl vreau pe Pattinson în patul meu. îi voi îndeplini orice fantezie sexuală

După Emilie De Ravin, Kristen Stewart ar putea avea un nou motiv de gelozie. De această dată, unul topless. Este vorba despre Emma Frain, un manechin britanic care îşi anunţă intenţiile de a-l cuceri pe „vampirul” Robert Pattinson.

Întrebată într-un interviu recent pe cine a pus ochii din showbiz, tânăra de 22 de ani din Newcastle a răspuns cu o siguranţă debordantă: „Pe Robert Pattinson, desigur! Este foarte atrăgător şi are un accent britanic încântător. Aş vrea să îmi sugă sângele în fiecare zi”.

Conform profilului de pe site-ul personal, Emma este pasionată de shopping, de plimbatul câinelui, de mersul în puburi şi în cluburi de noapte, de jogging, de dansat la bară, de filme şi de sex. În ceea ce priveşte ultima parte, englezoaica se consideră expertă.

Drept pentru care, are un plan de atac pregătit pentru Pattinson. Infailibil, crede tânăra: „Mă voi îmbrăca aşa cum vrea el şi îi voi îndeplini cea mai mare fantezie erotică. Şi îi voi vorbi murdar tot timpul. Funcţionează de fiecare dată!”.

Au sincer nu amnimic cu ea dar nu stiu ce sa mai zic !

Niciun comentariu: