miercuri, 16 decembrie 2009

Kellan Lutz vrea in franciza “Bourne”

kellan_lutz

Actorului din seria Twilight a marturisit ca este un fan aproape patologic al filmelor de actiune inca din copilarie, mentionand ca a avut de cand se stie o inclinatie speciala pentru actele si gesturile periculoase.

“Cand am fost mai tanar am fost piroman, dadeam foc la orice. Asa ca, inainte sa fi aparut toate reality-show-urile astea nebune, faceam singur chestii, le filmam si ma distram cand ma raneam”, a declarat actorul, convins ca “istoria” sa de om neinfricat in fata pericolului l-a pregatit pentru un rol in urmatorul film din franciza “Bourne”.

“Ar fi foarte distractiv sa joc intr-un film din seria Bourne. Jason este un adevarat erou-action, se raneste, este taiat si impuscat, asa ca m-ar incanta sa fac parte din asa ceva”, a adaugat Lutz entuziasmat.

Cu toate acestea, fanii actorului nu trebuie sa astepte mult si bine aparitia acestuia intr-un film care nici nu se stie daca se mai face, caci Lutz va putea fi urmarit cu sufletul la gura in Eclipse, unde se pare ca isi face propriile cascadorii.

“Dupa toate pisalogelile mele din Twilight si New Moon, producatorii m-au lasat sa-mi fiu propriul cascador, ceea ce a fost foarte distractiv”, a mai spus actorul.

Niciun comentariu: