vineri, 4 decembrie 2009

“New Moon” contiuna sa fie in top si la finalul acestui week-end


Cu toate ca intr-adevar a cunoscut un semnificativ plonjon negativ la box-office, New Moon continua sa fie cel mai lucrativ film al acestui final de saptamana, cu o suma incasata de 42.5 milioane de dolari. Niciun alt film care si-a avut premierea in aceste zile nu i-a facut fata acestui al doilea capitol din saga Twilight.

Pelicula lui Chris Weisz este liderul incontestabil al succesului de casa. S-a apropiat periculos de New Moon filmul lui Sandra Bullock, The Blind Side, cu un total de 40.1 milioane de dolari incasati in doar 3 zile. Pare-se ca acest film inspirational despre oameni bogati care culeg de pe strada un adolescent vagabond si il inscriu la o scoala privata, este foarte pe placul publicului american.

In timp ce New Moon, din primul week-end cu cei 142.8 milioane de dolari incasati, a cazut brutal la suma de 42.5 milioane de dolari, The Blind Side a urcat de la 34.1 milioane de dolari la 40.1.

Avand in vedere ca traiectoria de BO a filmului cu vampiri si varcolaci este descendenta, ne asteptam ca in zilele urmatoare New Moon sa fie detronat.
Pacat Twilight nu a fost depasit luni de zile !

Niciun comentariu: