marți, 22 decembrie 2009

Robert Pattinson, are probleme cu igiena personală



Tânărul actor care a devenit celebru după rolul lui Edward Cullen din “Twilight” nu prea se spală, iar mirosul corpului lui îi deranjează şi îi enervează pe memebrii echipei de pe platourile de filmare pentru producţia “The Twilight Saga: New Moon”.

O sursă apropiată starului (cel mai probabil, un cârcotaş care nu vrea să înţeleagă faptul că transpiraţia de vedetă miroase de trandafiri! n.r.) a declarat: “Da… miroase teribil! Nu se spală niciodată şi ne înnebuneşte pe toţi! E îngrozitor…”

Lipsa de igienă a tânărului actor ar putea fi un motiv pentru care viaţa sa sexuală este foarte nesatisfăcătoare. De curând, Robert Pattinson s-ar fi plâns unui prieten de-al lui: “Nu pot să fac sex în New York!”, la care prietenul i-ar fi răspuns: “Chiar şi un orb cu un accent englezesc ar putea găsi parteneră de sex în New York!”. În fine, asta chiar e treaba lui…

În ciuda acestor zvonuri neplăcute, Paris Hilton a declarat recent că a făcut o pasiune pentru actorul de 22 de ani, iar cântăreaţa Courtney Love s-a oferit să i-o “dea” pe fata ei, Frances Bean. Poate că lor chiar le place aşa…

De-a lungul timpului, şi alţi actori au fost acuzaţi că în timpul filmărilor şi-au torturat colegii cu mirosul mai proaspăt sau mai vechi de transpiraţie: pe lista neagră figurează Brad Pitt, Zac Efron şi Keanu Reeves.

Mie personal nu prea imi vine a cred totusi e o vedeta !

Niciun comentariu: